Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana

scris de D.P.
45 afisari

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Absolvenții de liceu susțin luni prima probă scrisă, cea la limba și literatura română, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat.

subiecte si bareme bac 2016 romana

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Bacalaureatul va continua marți, cu proba la limba și literatura maternă, care va fi susținută de elevii aparținând minorităților naționale, miercuri — cu proba obligatorie a profilului, iar vineri va fi proba la alegere a profilului și specializării.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Rezultatele vor fi afișate în data de 12 iulie (până în ora 16,00) și, în aceeași zi, vor putea fi depuse contestații (între orele 16,00 — 20,00), care urmează a fi soluționate în perioada 13 — 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea susținerii examenului național de bacalaureat din această sesiune, s-au înscris 137.344 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 114.993 de candidați (71,23%) provin din promoția curentă, iar 22.351 de candidați (28,77%) din seriile anterioare.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. MENCS reamintește faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească, cumulativ, condițiile referitoare la susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Nu este permis accesul candidaților în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, precizează MENCS.

BACALAUREAT 2016. Subiecte si bareme limba romana. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), în anul școlar 2015-2016 există înregistrați 161.448 de elevi în anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi și a XIII-a).

Vezi aici  subiecte si bareme la BACALUREAT 2016 Proba E.a) Limba și literatura română

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult