Acasa Actualitate-InternaSocial BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE

scris de Z.V.
125 Afisari

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi specializării – E)d) – este programată joi.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 136.087 de candidaţi din toate promoţiile, 116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 din promoţiile anterioare.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12,00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 – 8,30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile viitoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului, informează MEN.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Ministerul pune la dispoziţia celor interesaţi linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 1 – 4 iulie, între orele 8,00 şi 16,00.

BACALAUREAT 2019. SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE. Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

BACALAUREAT 2019. VEZI AICI SUBIECTE și BAREME PROBA OBLIGATORIE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult