Acasa Actualitate-InternaSocial Baia Mare: Trei oameni au fost răniţi după ce o schelă a cazut

Baia Mare: Trei oameni au fost răniţi după ce o schelă a cazut

scris de Stefan Galai
1 afisari

Trei persoane au fost rănite, joi, la Baia Mare, după ce o schelă pe care se afla un muncitor al unei firme de construcţii s-a prăbuşit peste o femeie şi un copil.

AmbulantaPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, accidentul s-a produs pe Bulevardul Traian din Baia Mare, unde un muncitor de la o firmă de construcţii a fost rănit dupa ce schela pe care lucra a cedat, s-a prăbuşit şi a lovit doi trecători, o femeie şi un copil, informează Mediafax.

„Accidentul de muncă s-a produs pe bulevardul Traian numărul 19A din Baia Mare, unde angajatul unei firme de construcţii din oraş a fost rănit după ce schela pe care s-a aflat a cedat, suprinzând şi câţiva trecători. Echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit trei persoane rănite care au fost transportate la Spitalul Judeţean”, se arată într-un comunicat al ISU Maramureş.

Cazul este cercetat ca accident de muncă de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult