Acasa Actualitate-InternaSocial Băiatul generalului Băiceanu, șeful DGIA, a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Băiatul generalului Băiceanu, șeful DGIA, a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

scris de Z.V.
360 Afisari

Vlad Băiceanu, 21 de ani, student la Universitatea din București, care și-a pierdut viața carbonizat la Ferma Dacilor, este fiul generalului Petru Băiceanu, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, și al Elenei Băiceanu, directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), conform surselor Gândul.

Vlad Băiceanu fusese un elev strălucit, olimpic național. Din informațiile Gândul, generalul Petru Băiceanu a fost marți la locul tragediei.

Vlad Baiceanu

Șapte persoane, dintre care cel puțin un copil, au murit într-un incendiu masiv care a cuprins marți dimineață pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova. O altă persoană este încă dispărută. Pensiunea, care nu avea autorizație de incendiu, a ars în întregime. La momentul la care au ajuns pompierii, persoanele de la parter reușiseră să iasă din imobil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS