Acasa Actualitate-InternaSocial Barbat in coma dupa ce a pariat ca bea 10 litri de tuica, vin si bere

Barbat in coma dupa ce a pariat ca bea 10 litri de tuica, vin si bere

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un barbat in varsta de 31 de ani, din localitatea ieseana Raducaneni, a fost internat, miercuri, in stare grava in spital, dupa ce a baut zece litri de tuica, vin si bere, in urma unui pariu pus cu prietenii sai.


Barbatul a fost adus la Spitalul de Urgenta din Iasi in coma alcoolica de gradul doi. Medicii de la spitalul iesean au declarat ca barbatul avea o alcoolemie de peste 500 de mg la mie in momentul in care a fost adus la unitatea medicala, informeaza Mediafax.

 

„Pacientul, adus in coma toxica, a fost tratat de urgenta in UPU, apoi a fost internat in sectia de Toxicologie. Barbatul a pariat si a castigat pariul de a bea aproape zece litri de tuica, vin si bere, dar era sa piarda pariul cu viata”, a declarat, miercuri, coordonatorul UPU de la Spitalul de Urgente din Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru. Ciuhodaru a precizat ca pronosticul in acest caz este extrem de rezervat, existand riscul aparitiei unor complicatii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult