Acasa Actualitate-InternaSocial Bărbat ucis de furtuna din Bucureşti

Bărbat ucis de furtuna din Bucureşti

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Bărbatul de 25 de ani care a căzut miercuri de pe o schelă din cauza vântului puternic a decedat joi imediat după miezul nopţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Bloc din sectorul 6 reabilitat terminc (foto:sectorul6.info)

Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov, dr. Bogdan Opriţă a declarat pentru Agerpres că leziunile suferite de bărbat au fost foarte grave, deşi miercuri după căzătură tânărul a fost resuscitat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca cu un traumatism abdominal şi cranio-facial. Dr. Opriţa a mai spus că în afara acestui caz, la Spitalul de Urgenţă Floreasca nu au mai ajuns şi alţi pacienţi, după furtuna din Capitală.

Tânărul a căzut după ce trei panouri aflate pe o schelă amplasată pentru reabilitarea termică a unui bloc de pe strada Orşova, din cartierul Militari, au fost dărâmate de vântul foarte puternic care a lovit ieri Bucureştiul, prognozat de ANM. Conform Primăriei sectorului 6, bărbatul, care era angajat la firma Tehnologica Radion, purta echipament de protecţiei în momentul tragediei, dar acesta nu a fost suficient pentru a-l salva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult