Acasa Actualitate-InternaSocial Basescu la Saucesti: Ce, e framantat Vantu cum se da afara un ministru? Care-i problema la Realitatea?

Basescu la Saucesti: Ce, e framantat Vantu cum se da afara un ministru? Care-i problema la Realitatea?

scris de Ziua Veche
9 afisari

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a venit din nou duminica la Saucesti, in judetul Bacau, pentru ca, in urma cu o zi, a promis unor femei sinistrate din zona ale caror case au fost distruse sau avariate ca va reveni, dar si pentru ca a aflat ca se minte foarte mult. „Atatea promisiuni a facut primarul, ca nu mai avem incredere”, i-a spus o femeie lui Basescu, la care aceasta a replicat: ” Nici eu nu am incredere in cei care ma mint… un ministru care ma minte, il dau afara… nu ma luati drept unul de la televiziune, Tatulici, Diaconescu… daca spuneti ca s-au furat bani, mintiti . Incetati sa mintiti, ca nu va mai ascult. Nu va luati dupa televiziuni”. 

 

Presedintele a mai spus ca este nevoie ca oamenii sa fie solidari si a dat de mai multe ori asigurari ca va veni la Saucesti „cat se face digul”. „Se renunta la canalul de la Prajesti si pana la anul facem digul… Va promit ca se face digul. O sa vin des dupa ce incep lucrarile… De unde putem, de unde nu putem, luam bani si facem 18 kilometri de dig”, a repetat Basescu care, la un moment dat i-a spus primarului din Saucesti: „Astea sa se faca transparent, ca sa nu fie probleme”.

 In discutiile cu localnicii, presedintele a fost critic la adresa unei televiziuni de stiri: „Ce, e framantat Vantu cum se da afara un ministru? Care-i problema la Realitatea?… Tatulici e ziaristul care-i indemna pe romani sa mearga la Caritas… stia foarte bine ca nu sunt bani pentru suprainaltarea digului”. Presedintele Traian Basescu a ajuns din nou, duminica, in localitatea bacauana Saucesti, dupa ce, cu o zi in urma, s-a aflat in comuna si a stat de vorba cu localnicii.

Duminica dimineata, pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau au inceput sa scoata apa cu motopompele din locuintele inundate din localitatea bacauana Saucesti, iar oamenii se intorc pe la casele lor pe masura ce apele se retrag.  La o prima evaluare, in cele patru localitati ale comunei Saucesti au fost inundate 500 de case, dintr-un total de 1.653. La sfarsitul lunii iulie din 2008, inundatiile au distrus sau avariat in comuna bacauana Saucesti peste 400 de case.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult