Acasa Actualitate-InternaSocial Batuta cu biciul de asistenta maternala

Batuta cu biciul de asistenta maternala

scris de Ziua Veche
7 afisari

O asistentă maternală din Bistriţa este cercetată de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului după ce a bătut cu biciul o adolescentă de 14 ani pe care o avea în îngrijire.


Asistenta maternală avea în grijă o adolescentă de 14 ani, dar şi un băiat de 11 ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Mariana Petroşanu, a informat, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bistriţa-Năsăud că asistenta maternală a bătut-o pe fată cu biciul, notează Mediafax.

“În cursul lunii noiembrie, asistenta a agresat-o fizic pe adolescenta de 14 ani care se afla în plasament la aceasta. Mai exact, în după-amiaza zilei de 26 noiembrie asistenta maternală i-a aplicat fetei mai multe lovituri cu un bici peste coapse din cauză că i-a găsit un caiet în care avea scrise şi desenate imagini cu caracter obscen şi vulgar”, a declarat Petroşanu.

Asistenta maternală a fost suspendată, iar poliţiştii o cercetează în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, Comisia pentru Protecţia Copilului a dispus luarea din plasament a celor doi copii pe care îi avea în grijă asistenta maternală, aceştia fiind duşi la Centrul de Servicii Sociale Comunitare Beclean.

0 comentariu

urbos 31-07-2010 - 14:07

Sobolanii rabini au declarat… duceti-va dreaq cu „stirile” voastre de ziaristi nespalati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult