Acasa Actualitate-InternaSocial Berca: Urmează schimbări în MAI

Berca: Urmează schimbări în MAI

scris de A.B.
3 afisari

Curăţenie de primăvară la MAI. Ministrul Gabriel Becea a anunţat că urmează să facă mai multe schimbări în minister.

angajati maiGabriel Berca, a declarat în emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică de Pro TV, că are în continuare nemulţumiri legate de oameni din minister, face evaluări şi va mai face schimbări.“Am nemulţumiri în continuare, le evaluez şi voi mai face schimbări. Ca să fim bine înţeleşi”, a spus Gabriel Berca.

Ministrul de Interne a precizat că fostul secretar de stat Ioan Dascălu a fost schimbat din funcţie pentru că participă la un concurs pentru o agenţie europeană şi şi-a exprimat dorinţa de a merge acolo.

„Are susţinerea mea. Ar fi un câştig pentru România să fie şeful acestei agenţii”, a spus Berca. El a ţinut însă să precizeze că va face schimbări în MAI ori de câte ori va considera că este necesar acest lucru, dar nu prin a-şi aduce oameni, ci prin a-i pune acolo unde merită.

În altă ordine de idei, Berca a subliniat, întrebat fiind de salariile poliţiştilor, că niciun salariu nu este suficient pentru poliţiştii obişnuiţi să fure, pentru că ei sunt supuşi tentaţiei, iar aceştia trebuie daţi afară din sistem.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult