Acasa Actualitate-InternaSocial Berceanu era sa ramana pe centura Sucevei, dupa ce a ras de securea lui Boc la Gura Humorului. Domnule premier, cine va face „promovarea” pe siteul Guvernului?

Berceanu era sa ramana pe centura Sucevei, dupa ce a ras de securea lui Boc la Gura Humorului. Domnule premier, cine va face „promovarea” pe siteul Guvernului?

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

 

.Era sa ramana fara mijloc de transport. Este vorba despre ministrul Transporturilor, care a comentat „acid” momentele in care Emil Boc isi etala talentele de „securist”.


Premierul Emil Boc s-a apucat de cioplit. Aflat joi in vizita la Gura Humorului, premierul a pus mana pe secure si a inceput sa decojeasca un trunchi de copac, transmite Realitatea Tv. „Eu am cioplit la viata mea, sa stiti. (…) Eu am lucrat la viata mea cu toporul, nu va faceti probleme. Numai cu din ala mare, din ala lung, nu cu din asta asa scurt”, a spus Boc, in timp ce cioplea trunchiul de copac. Prezent la eveniment, ministrul Berceanu a izbucnit in ras si a spus: „Asta va fi folosita la ilustratia pentru salarii si pensii… Cu toporul!”

Ulterior, la urmatoarea vizita, pe santierul soselei de centura a Sucevei, Berceanu a fost lasat in colb. Soferul care l-a adus a omis sa il si ia de acolo. Doar asa, pentru un scurt moment. Probabil, doar o coincidenta?

 

Domnule Boc, va intreb si eu, ca simplu jurnalist: de unde va gasiti consilierii? Cine isi da acordul pentru postarea fotografiilor si secventelor video pe siteul Guvernului? Va dati seama ca aparatul de propaganda al lui Ceausescu putea sa ia lectii de la cei care v-au prezentat impreuna cu ministrul Radu Berceanu pe santierul de la Suceava? Nu credeti ca ar fi bine sa mai aruncati un ochi pe gov.ro?

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult