Acasa Actualitate-InternaSocial Berceanu se intalneste cu sindicatele feroviare

Berceanu se intalneste cu sindicatele feroviare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, va avea luni, la ora 14.00, o intalnire cu toate sindicatele din domeniul feroviar, informeaza Agerpres.


Berceanu a spus ca va analiza, pana la intalnirea de luni, programele de reducere a cheltuielilor si de crestere a veniturilor prezentate de companiile feroviare, explicand ca obiectivul sau este echilibrarea veniturilor si a cheltuielilor din companiile feroviare de stat.

“Din pacate, unii sunt interesati numai de cheltuieli, si, daca se poate, cheltuielile sa le punem la salarii fara sa mai reparam calea ferata, vagoanele si locomotivele. Nu putem accepta o astfel de varianta” , a declarat ministrul.

Un numar de 300 de angajati ai CFR Calatori au organizat, miercuri, un protest spontan in fata Ministerului Transporturilor impotriva masurii de trimitere in somaj tehnic a unui numar de 15.000 de angajati. Sindicatele de la CFR Calatori au amenintat cu oprirea activitatii, in cazul in care conducerea companiei nu va oferi un raspuns clar cu privire la calendarul de disponibilizari si trimiterea in somaj tehnic a angajatilor companiei, a declarat, miercuri, presedintele Federatiei Miscare Personal (FMP), Ion Molea.

Angajatii CFR Calatori au fost trimisi in somaj tehnic incepand de luni, 16 august, timp de 60 de zile, pe o perioada de patru luni. Decizia vine dupa ce compania a inregistrat pierderi, iar conducerea incearca sa gaseasca solutii pentru redresare, inclusiv prin concedierea angajatilor.

0 comentariu

Tzepesh 25-07-2010 - 15:05

D-na Udrea a spus ca doreste o mai buna prezenta pe Internet a PDL. Postaci de serviciu, s-a dat drumul la finantare!

Miruna 25-07-2010 - 16:47

Cred ca doamna Udrea va reusi sa impresioneze si gurile rele in ceea ce priveste atitudinea lor fata de persoana si imaginea ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult