Acasa Actualitate-InternaSocial Berceni si Mihai Bravu cele mai poluate zone din Bucuresti

Berceni si Mihai Bravu cele mai poluate zone din Bucuresti

scris de Ziua Veche
6 afisari

Luna februarie a adus schimbari majore in nivelul de poluare din Bucuresti, in multe dintre zone valorile admise de praf (pulberi in suspensie PM10) fiind in scadere, dar la capitolul poluarii cu dioxid de azot (NO2) rezultatele au fost in crestere.


Conform datelor Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului Bucuresti,  citate de Agerpres, in februarie, cea mai poluata zona cu PM10 a fost in cartierul Mihai Bravu, valorile de poluare fiind de 112 micrograme/metrul cub, in scadere cu 32 micrograme/metrul cub fata de luna anterioara. Maximul lunii februarie s-a inregistrat in data de 23 februarie. La distanta de 14 micrograme/metrul cub, in ceea ce priveste valorile de PM10, s-a clasat zona Magurele, cu 94 de micrograme/metrul cub, in timp ce podiumul este incheiat de Lacul Morii cu 93 de micrograme/metrul cub, perimetru care se clasase in ianuarie pe primul loc, cu valori ale poluarii de 152 de micrograme/metrul cub.

In ceea ce priveste poluarea cu dioxid de azot, in cartierul Berceni s-a inregistrat cea mai mare valoare ( 357 micrograme/metrul cub la 9 februarie). Alte valori ridicate ale poluarii cu NO2 au fost consemnate la statiile de monitorizare Mihai Bravu (232 de micrograme/metrul cub) si Cercul Militar (212 de micrograme/metrul cub).

Oficialii APMB au recunoscut ca, la nivelul Bucurestiului, se inregistreaza frecvent depasiri ale valorilor admise.

0 comentariu

Mahmud Suleiman 11-07-2010 - 12:04

Alah pedepseste pe tine, tare mult!

Viorica Ianc 11-07-2010 - 18:52

daca se merita, pe langa capshuni si un
pahar cu sekt !
La manipulare merge si parul natural si nu
blondul de borcan.
Daca barbatul este capul familiei atunci
noi dintodeauna suntem gatul…cu miscarea
era sa spun manipularea.

Foreskin 04-08-2010 - 00:50

..care daca ar fi cat o galeata – ar fi de folos.. fiindca m-asi kaka in ea…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult