Acasa Actualitate-InternaSocial Bihor: Doi morți și cinci răniți, în urma unui accident rutier

Bihor: Doi morți și cinci răniți, în urma unui accident rutier

scris de C.S.
1 afisari

Un grav accident rutier s-a produs astăzi pe un drum județean din Bihor. Două persoane au murit, alte cinci fiind rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc, în jurul orei 13.30, pe DJ 792, între localităţile Tinca şi Husasău de Tinca.

Accident grav în Bihor, cu doi morți și cinci răniți.

Pe lângă poliţişti, la faţa locului s-au deplasat şi mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, un echipaj de descarcerare din Oradea şi o autospecială de descarcerare din Salonta. De asemenea, la faţa locului se află patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Accidentul a avut şapte victime, dintre care două încarcerate. Din păcate, cele două victime încarcerate, doi bărbaţi, au fost declarate decedate”, a declarat Ciprian Tămaş de la ISU Crişana.

Potrivit acestuia, celelalte cinci victime, între care două femei, au traumatisme cranio-faciale, contuzii de membre sau la coloană, excoriaţii la faţă, fiind transportate la spital.

Traficul în zonă nu a fost blocat, cele două autoturisme fiind proiectate în afara şoselei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult