Acasa Actualitate-InternaSocial Bihor: Un elev de 11 şi-a pierdut viaţa căzând într-o râpă

Bihor: Un elev de 11 şi-a pierdut viaţa căzând într-o râpă

scris de A.B.
9 afisari

Un elev de 11 ani din satul bihorean Peştiş a murit, vineri, după ce a căzut într-o râpă. Copilul se afla într-o excursie pe Valea Peştişului cu un grup de elevi de la şcoala în care învăţa, accidentul având loc după ce acesta s-a desprins de grup.

excursie

foto: alpinnet.org

Cu ocazia Zilei Copilului, 50 de elevi bihoreni au plecat în excursie pe valea Peştişului. Unul dintre copii s-a depărtat de grup, a căzut într-o râpă şi a murit.”Era în excursie cu colegii, cu mai multe învăţătoare şi cu câţiva părinţi. La un moment dat, s-a rupt de grup, iar când cineva şi-a dat seama că lipseşte, grupul a început să-l caute. L-au găsit căzut într-o râpă”, a declarat, pentru Mediafax, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Daniel Negrean. Medicii SMURD au încercat aproape o oră să îl resusciteze, fără succes însă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alina Dinu, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de poliţişti din Aleşd, care acum cercetează cazul. „Aşteptăm şi rezultatele necropsiei, pentru a afla exact din ce cauză a decedat elevul”, a declarat Alina Dinu. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, pentru astfel de deplasări era nevoie de acordul conducerii şcolii, care nu a existat în acest caz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult