Acasa Actualitate-InternaSocial Bilanţ IGSU pe 24 de ore: Inundaţiile au afectat 14 localităţi din şase judeţe; 56 de persoane au fost evacuate

Bilanţ IGSU pe 24 de ore: Inundaţiile au afectat 14 localităţi din şase judeţe; 56 de persoane au fost evacuate

scris de Ziua Veche
21 afisari

.În ultimele 24 de ore au fost afectate de inundaţii 14 localităţi din şase judeţe şi au fost evacuate din calea apelor 56 persoane, informează duminică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Localităţile afectate sunt din judeţele: Argeş, Covasna, Galaţi, Ialomiţa, Prahova şi Tulcea. În total, au fost afectate 450 gospodării, curţi şi anexe gospodăreşti şi 22 de locuinţe, transmite Agerpres.


Au fost inundate 1.324 hectare teren arabil, păşuni şi fâneţe, şapte obiective socio-economice, două drumuri comunale, zece podeţe şi 14 punţi pietonale.

Pentru înlăturarea şi diminuarea efectelor produse de fenomenele hidrometeorologice au acţionat 1.192 angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, 347 ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, 152 ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, 60 ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, alături de alţi 1.052 angajaţi din cadrul MApN şi ai altor structuri.

În total, s-a intervenit cu 434 mijloace de intervenţie, din care 226 din dotarea inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă.

În intervalul 3 – 4 iulie, debitul Dunării la intrarea în ţară, în secţiunea Baziaş, a fost în scădere, acesta fiind de 12.600 mc/s, peste media multianuală a lunii iulie (5350 mc/s), tendinţă ce se va păstra şi în următoarele zile. În intervalul următor, debitele vor fi în scădere pe sectorul Gruia-Bechet, în staţionare la Corabia şi în creştere pe sectorul Turnu Măgurele – Tulcea.

0 comentariu

Foreskin 21-07-2010 - 18:32

…mi-e dor de el… de Scanteia… de Volgile negre… de cincinaluri.. de sedintele de partid.. Erau mai curate si nevinovate decat TOT ce s-a petrecut in Romania de 20 de ani incoace…

Atunci trebuiau impuscati numai vreo cateva mii… Intre timp astia au facut pui.. acu’ tre’ sa-mpuscam cam vreo 5 milioane…

gogiu ion 21-07-2010 - 19:01

Mi-e dor de anii copilariei pe care ii petrecaeam la munci voluntare. Mi-e dor de cozile la care stam ore intregi si nu mai apucam carne. Mi-e dor de vizitele lui la uzina 23 august cind un securist ma dat peste cap intr-o cutie . Mi-e dor de paradele la care ne ducea fortat si la care trebuia sa strigi cu vocxe tare ca daca nu te loua ageanmii. Mi-e dor decrendvusii pe care-i maincam pe marginea dtumului. Mi-e dar , mi-e dor si iar mi-e dor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult