Acasa Actualitate-InternaSocial Bilanţ victime Colectiv – 60 de morţi

Bilanţ victime Colectiv – 60 de morţi

scris de A.P.
6 afisari

Unul dintre răniții din clubul Colectiv transferați în Austria, la Viena, a murit duminică. Astfel, bilanțul deceselor din Colectiv a ajuns la 60.

Alexandru Hogea

Alexandru Hogea

Alexandru Hogea, tânărul care a murit duminică într-un spital din Viena, avea 19 ani, era din Sinaia şi era student la Facultata de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti.
lexandru Hogea era din Sinaia, unde a absolvit Colegiul „Mihail Cantacuzino”.

După incendiul din Clubul Colectiv, el a fost internat la Spitalul Universitar cu arsuri pe apoape 60 la sută din suprafaţa corpului, iar în 7 noimebrie a fost transferat la spitalul austriac, în timp ce părinţilor lui li s-a spus că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles.

O adolescentă din Sinaia a creat, în 10 noiembrie, o campanie pe Facebook pentru susţinerea tânărului.
„Am înţeles că a fost intubat. Acum este în Viena, inernat la AKH! Haideţi să fim alături de Alex! Puteam fi noi în locul lui”, arăta eleva din Sinaia.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tânăr rănit în incendiu, a murit, sâmbătă, la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitală, iar vineri, a decedat Andreea Ştefan la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Conform Ministerului Sănătății, duminică erau internați în spitalele din București 40 de răniți, dintre aceștia zece fiind în stare critică și gravă.

Alți 28 sunt internați în unități medicale din străinătate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult