Acasa Actualitate-InternaSocial Bilantul lui Oprescu: un singur bloc consolidat si nici o parcare

Bilantul lui Oprescu: un singur bloc consolidat si nici o parcare

scris de Ziua Veche
1 afisari

Primarul Sorin Oprescu isi lua angajamentul sa insanatoseasca Bucurestii, insa joi la bilantul de doi ani, el a admis ca a reusit sa consolideze un singur imobil din cele 301 cu risc seismic si a finalizat, in aceeasi perioada, doar doua blocuri cu locuinte sociale, cu 67 de apartamente.


 

 Lucrarile la alte cinci imobile aflate pe lista prioritatilor pentru consolidare sunt in curs de executie. In privinta locuintelor sociale, municipalitatea ar urma sa finalizeze pana la sfarsitul anului inca un bloc nou, cu 92 de locuinte. Bilantul la capitolul construirii de parcari supraterane sau subterane este practic egal cu zero. Planul pentru anul care vine al lui Oprescu consta in finalizarea noului stadion National si a pasajului suprateran Basarab, in timp ce lucrarile la Arena Bucurestilor din Parcul Tineretului ar urma sa inceapa anul acesta. Oprescu a mai precizat ca nu stie daca reabilitarea sediului Primariei din bulevardul Regina Elisabeta, care costa noua milioane de euro, a început sau nu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult