Acasa Actualitate-InternaSocial Bistriţa-Năsăud: Un tânăr s-a înecat într-un lac piscicol

Bistriţa-Năsăud: Un tânăr s-a înecat într-un lac piscicol

scris de Stefan Galai
2 afisari

Un tânăr s-a înecat într-un lac piscicol, joi, în localitatea Dumitra, din judeţul Bistriţa-Năsăud.

ambulanta (foto Agerpres)

foto Agerpres

Tânărul în vârstă de 17 ani din localitatea Dumitra s-a înecat după ce a intrat în lac împreună cu alţi patru tineri să se scalde ca să se răcorească.

Primarul din Dumitra, Gheorghe Bălăjan, a declarat, joi, că incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, după ce cinci tineri din comună au intrat să se scalde într-un lac piscicol amenajat de instituţia pe care o conduce, informează Mediafax.

„Am reamenajat acest lac din comună şi am terminat lucrările acum două luni. Am comandat nişte peşte din Ungaria şi urma să îl populăm. Oamenii ştiau că acest lac nu este pentru scăldat, ci pentru pescuit, avem şi un punct de pază amenajat. Face parte dintr-o bază sportivă care se va întinde pe şapte hectare. Cei cinci băieţi au intrat să se scalde. Nu ştiu ce a fost în capul lor. Unul de 17 ani nu a mai putut ieşi. Mă mir pentru că apa nu are mai mult de doi metri. Poate era prea rece şi a făcut un şoc. Nu ştiu ce să zic. Sunt disperat. Îmi vine să dau drumul la apă să nu mai rămână nimic aici”, a declarat Gheorghe Bălăjan.

Localitatea Dumitra se află la câţiva kilometri de municipiul Bistriţa. În Bistriţa-Năsăud s-au înregistrat, joi, temperaturi foarte ridicate, de aproximativ 30 de grade Celsius.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult