Acasa Actualitate-InternaSocial Boc a schimbat sefii la ANSV si ANRE

Boc a schimbat sefii la ANSV si ANRE

scris de Ziua Veche
0 afisari

Presedintele Agentiei Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Petru Lificiu, a demisionat din functie, el fiind inlocuit la conducerea ANRE de fostul vicepresedinte al institutiei, Iulius Dan Plaveti, numit presedinte al institutiei, printr-o decizie a premierului Emil Boc, publicata joi in Monitorul Oficial.ISi presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Zlotea, a fost eliberat din functie, in locul sau fiind repus in functie fostul sef al institutiei, Radu Chetan Roatis, potrivit unei decizii a primului-ministru, publicata, joi, in Monitorul Oficial.Radu Chetan Roatis a dat Guvernul in judecata, considerand ca fusese inlocuit abuziv din functia de sef al ANSVSA, justitia dandu-i reclamantului castig de cauza. Presedintele ANSVSA are rang de secretar de stat.
In ceea ce il priveste pe Petru Lificiu, acesta a fost instalat in functia de vicepresedinte al ANRE, cu rang de subsecretar de stat, pozitia de presedinte al Agentiei avand rangul de secretar de stat.

 

0 comentariu

jan dinu 22-07-2010 - 16:06

Pentru suflarea romaneasca
Domnul Ghimpu s-a traiasca !
Intr-o Romanie Mare …
Respectata de popoare !
Presedinte pentru totzi
Salveaza tzara de hotzi !

La Multi Ani domnule presedinte Mihai Ghimpu !

Jan Dinu – Portland – USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult