Acasa Actualitate-InternaSocial Boc huiduit de sindicalistii adunati in fata cladirii Guvernului

Boc huiduit de sindicalistii adunati in fata cladirii Guvernului

scris de Ziua Veche
12 Afisari

.Aproximativ 200 de sindicalisti ai Cartel Alfa au pichetat vineri dimineata sediul Guvernului, solicitand cresterea salariului minim pe economie si cresterea pensiilor in raport cu salariul mediu.

In timpul protestelor si-a facut aparitia si premierul Emil Boc, care a fost huiduit de sindicalisti, informeaza Realitatea TV. Acesta le-a promis totusi protestatarilor ca pensiile mici nu vor scadea, iar salariile vor creste, incepand cu anul 2011. In momentul in care sindicalistii i-au reprosat premierului ca nu vor mai apuca varsta de pensionare, de 65 de ani, Boc a declarat ca “nici eu nu stiu daca mai apuc pensia”. Emil Boc a programat o intalnire cu reprezentantii sindicatelor la ora 12.30, la care ar urma sa participe si ministrul Muncii.

0 comentariu

ion 08-07-2010 - 15:18

or ii lasati pe romani de dincolo de Dunare sa fie cetateni romani nu numai europeni…sper sa moara bulgarii care sunt impotriva romanilor…vreo 2-3 mil.

Shme 08-07-2010 - 15:53

Si la ei se trag tzepe! Altfel daca ar fi sa-i luam in serios , am spune ca de banii acestia , ei vor verifica si combate toti tzantzarii „emigranti”! Chestia asta frizeaza ridicolul, dar de fapt cineva mai scoate niste bani de la buget. Noi radem si cineva acolo, la sud de Dunare, va mai cumpara o casa, o masina samd , in numele combaterii tzantzailor. Aviz celor din guvernul Romaniei! Idei noi de afaceri!

briel 08-07-2010 - 17:14

Primariile din zona capitalei (unde este apa din destul, lacuri, balti si mlastini) au crescatorii de libelule si mamarute. La date specificate de angajatii de la mediu se da drumul acestor mici vanatori sa curete aerul de tantari. Este solutia cea mai ieftina si ecologica. Nu se stropeste cu chimicale pentru ca sunt multe persoane cu diverse alergii.

Spre toamna mamarutele incearca sa intre in case si atunci este o mica bataie de cap sa le dam afara, dar inconvenientul este cu mult mai mic decat lupta contra tantarilor.

Tzepesh 10-07-2010 - 07:05

ca politia bulgara sa-i legitimeze pe toti tantarii…Nesimtitii dracului-vorba lu’ Boc- circula peste granita fara pasaport…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS