Acasa Actualitate-InternaSocial Boc ii da afara pe aroganti

Boc ii da afara pe aroganti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Sefii deconcentratelor din Vrancea vor fi dati afara daca vor fi aroganti si dispretuitori cu cetatenii, a avertizat premierul Emil Boc, prezent vineri la Focsani.


“In relatia cu publicul, domnule prefect, daca avem cazuri de aroganta, de dispret sau de oameni care lucreaza in institutii deconcentrate si trateaza cetateanul cu aroganta, dispret sau cu ideea ‘hai si maine, ca si maine este o zi’, in loc sa rezolve astazi, trebuie imediat sa ma informati si sa procedam la schimbarea din functie. (…) Intr-o perioada dificila economic, daca indolenta, aroganta, delasarea, combinata cu birocratia excesiva, vin pe capul omului, evident ca isi ia lumea in cap si spune: ‘Nu mai pot rezista la nivelul acesta al birocratiei”’, a spus Boc, la o sedinta cu prefectul de Vrancea, Ion Oprea, si cu sefii de deconcentrate. Seful Executiului a cerut prefectului si sefilor de deconcentrate – care sunt “prelungirea vocii Guvernului in tara, iar gesturile lor sunt interpretate ca fiind ale Cabinetului” – sa ia masuri pentru debirocratizarea structurilor guvernamentale din teritoriu. “Faceti un efort de debirocratizare a institutiilor pe care le conduceti. Faceti un efort de a analiza la fiecare departament de ce sunt oamenii nemultumiti”, a solicitat insistent Boc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult