Acasa Actualitate-InternaSocial Boc il cam trimite pe Basescu la plimbare

Boc il cam trimite pe Basescu la plimbare

scris de Ziua Veche
1 afisari

Premierul Emil Boc a declarat, duminica, la Tulcea, ca taxa pe valoare adaugata (TVA) va fi diminuata daca aceasta masura va fi aprobata de Parlament si daca se vor gasi masuri alternative care vor compensa aceasta scadere.

„Daca vom gasi o alternativa la TVA, si acea masura va putea fi aprobata de Parlament, se va face. De foarte multa vreme, lucram la mai multe scenarii, iar, pana la finalizarea bugetului pentru 2011, vom continua analizele. Cu aceasta dubla conditie – sa gasim masurile care se pun in locul TVA-ului si aceste masuri sa fie acceptate de catre Parlament. Pentru ca impozitarea pensiilor de exemplu nu acopera in totalitate cresterea TVA-ului si in consecinta vor trebui luate si alte masuri care se au in vedere si se analizeaza”, a declarat duminica premierul Emil Boc, citat de Agerpres.

Referindu-se la remanierile anuntate pentru toamna acestui an, prim-ministrul Emil Boc a mentionat ca „remanierile se fac si nu se discuta”.

Sambata, la Piatra Neamt, presedintele Traian Basescu a declarat ca va solicita Guvernului diminuarea TVA-ului, dar si impozitarea tuturor pensiilor cu 16%.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult