Acasa Actualitate-InternaSocial Boc ne-a luat, Boc si-a dat: 510.000 pentru satul natal

Boc ne-a luat, Boc si-a dat: 510.000 pentru satul natal

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Guvernul a alocat 510.000 de lei pentru doua investitii in localitatea clujeana Rachitele, satul natal al premierului Emil Boc, potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial. Conform hotararii adoptate de Executiv in sedinta din 28 aprilie, satul Rachitele va primi 450.000 de lei pentru reabilitarea dispensarului medical si alti 60.000 de lei pentru lucrarile de reabilitare a bisericii din localitate, transmite Agerpres.


Cei 450.000 de lei pentru dispensar sunt oferiti de Guvern Primariei Rachitele in contextul in care, in total, Executivul a alocat 39,2 milioane de lei din Fondul de rezerva la dispozitia sa pentru investitii ale administratiilor locale din tara.

De asemenea, cei 60.000 de lei pentru biserica din satul natal al lui Boc au fost oferiti de Guvern intr-un pachet total de 54 de milioane de lei alocat pentru lacasurile de cult din toata tara, prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte. Si acesti bani au ca sursa Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult