Boc şi sacul de cartofi. Boc şi vrejul de fasole (galerie foto) | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Boc şi sacul de cartofi. Boc şi vrejul de fasole (galerie foto)

Boc şi sacul de cartofi. Boc şi vrejul de fasole (galerie foto)

scris de A.H.
5 afisari

Emil Boc a cărat, duminică, mai mulţi saci cu legume donate unei case de tip familial din oraş, în care locuiesc opt copii orfani cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, de către producătorii agricoli care au participat la Ziua Recoltei.

Cui i-a carat Boc sacul cu cartofi

Producătorii de la Ziua Recoltei au donat 2 tone de fructe şi legume unei asoiaţii caritabile din Cluj-Napoca. Emil Boc a însoţit, duminică, un microbuz al Primăriei Cluj-Napoca în care s-au transportat circa două tone de legume şi fructe donate Casei „Maria Gabriel” de către producătorii agricoli care au participat la Ziua Recoltei. Primarul Clujului a ajutat la transportul sacilor cu legume şi a cărat pe umăr, de mai multe ori, saci cu vinete, varză sau fasole verde.

Emil Boc si vrejul de fasole

Nu a venit Moş Crăciun, ci Moş Toamnă. Este un gest simbolic din partea comunităţii care înseamnă foarte mult pentru cei aflaţi în nevoie. Este vorba de aproape două tone de legume şi fructe care au fost donate de către producătorii de la Ziua Recoltei şi de comercianţii din pieţele clujene pentru copii şi o familie care au nevoie în perioada de toamnă-iarnă de aceste produse. Un gest mic, simbolic din partea noastră, a comunităţii, poate însemna foarte mult pentru cei care au nevoie„, a spus Boc.

https://www.airbus.com/newsroom/press-releases/en/2020/09/airbus-reveals-new-zeroemission-concept-aircraft.html
Foto: Traian Ogâgău - Primar Sîngeorz-Băi/ Facebook

1 comentariu

digital 30-09-2012 - 21:19

handycapatul-pitic a greșit adresa!
trebuia să și-i ducă acasă la el!
tot ce a făcut îl recomandă ca un bun pacient cu nevoi mai mult decât au copiii ăia nevinovați!
eu,i le-aș fi băgat pe ghât!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult