Botoşani: Maşina unui comisar incendiată intenţionat (video) | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Botoşani: Maşina unui comisar al Gărzii Financiare incendiată intenţionat (video)

Botoşani: Maşina unui comisar al Gărzii Financiare incendiată intenţionat (video)

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Autoturismul unui comisar al Gărzii Financiare din Botoşani implicat într-un dosar de trafic de persoane a fost incendiată, anchetatorii suspectând că a fost o mână criminală.

Botoşani: Maşina unui comisar al Gărzii Financiare incendiată intenţionat (foto: thecarconnection.com)

Maşina în flăcări a fost observată de un vecin, care a sunat imediat la 112. Anchetatorii iau în calcul varianta unei incendieri intenţionate, mai ales că nu este primul astfel de incident, în ultimele luni, şapte maşini fiind incendiate, toţi proprietarii acestora luând parte la un dosar de trafic de persoane.

Dorina Lupu de la ISU Botoşani a declarat pentru rtv.net că  „La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la partea din faţă a autoturismului, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte maşini din zonă. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute”. Ca şi în cazul celorlate şase masini incendiate intenţionat în vara acestui an la Botoşani, focul a pornit din partea din faţă a maşinii, de la compartimentul motor.

Incendierile intenţionate de maşini au început la Botoşani în luna mai şi au continuat în iunie. Justiţiarul, cum i se spune la Botoşani celui care a pus focul, a luat o pauză până acum. De fiecare dată, focul este pus cu atenţie, astfel încât maşina să nu explodeze şi focul să nu se extindă prea mult.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult