Acasa Actualitate-InternaSocial Brașov: Microbuz implicat ȋntr-un accident rutier. 11 rǎniți

Brașov: Microbuz implicat ȋntr-un accident rutier. 11 rǎniți

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

11 persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs la ieşirea din Braşov spre localitatea Cristian şi în care a fost implicat şi un microbuz în care se aflau 12 pasageri.

Brașov: Microbuz implicat ȋntr-un accident rutier. 11 rǎniți

Accidentul a avut loc ȋn dimineața de joi, 30 ianuarie, în jurul orei 8, pe DN 73, la ieşirea din Braşov spre Cristian, unde un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, în condiţii de carosabil umed, şi a intrat cu maşina pe contrasens, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi. În urma impactului, au fost rănite 11 persoane – şoferii celor două maşini şi nouă pasageri din microbuz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a afirmat că unul dint răniţi este în stare foarte gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral. Celelalte persoane rănite au suferit diverse traumatisme, fracturi şi contuzii, fără a le fi pusă în pericol viaţa, a mai spus reprezentantul ISU. Toţi cei 11 răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Conform surselor citate, echipajele de descarcerare ale ISU au intervenit pentru scoaterea din maşini a celor doi şoferi, care rămăseseră încarceraţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că în microbuz se aflau 12 persoane. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă se desfăşoară pe un singur sens, Poliţia estimând că circulaţia va fi reluată complet în scurt timp.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult