Acasa Actualitate-InternaSocial Braşov: 5 răniţi într-un grav accident de circulaţie

Braşov: 5 răniţi într-un grav accident de circulaţie

scris de A.B.
7 afisari

Un grav accident de circulaţie  s-a produs, sâmbătă, dimineaţa, pe drumul naţional 11, în judeţul Braşov. Un microbuz plin cu pasageri a încetit pentru a evita un animal, moment în care a fost lovit din spate de un TIR. În urma impactului violent, microbuzul s-a răsturnat, iar 5 persoane au fost rănite.

accident

foto: yiarelive.ro

Cinci persoane au fost rănite, întrâun accident rutier petrecut pe DN 11, în judeţul Braşov. Patru dintre victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale vehiculului.

Potrivit RTV, un elicopter SMURD s-a deplasat la locul accidentului de la Târgu-Mureş pentru a prelua o victimă. Este vorba de o femeie care are ruptură de femur. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş.

La faţa locului au sosit 3 echipaje SMURD, 3 ambulanţe şi un echipaj de descarcerare.

Accidentul s-a produs după ce microbuzul a încetinit pentru că i-a tăiat calea un miel, iar din spate un TIR l-a lovit din plin. Şoferul TIR-ului care circula înspre Braşov nu a menţinut distanţa regulamentară faţă de microbuz.

Traficul a fost blocat între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult