Acasa Actualitate-InternaSocial Braşov: Arestat pentru ultraj, după ce a fost bătut de poliţişti (Video)

Braşov: Arestat pentru ultraj, după ce a fost bătut de poliţişti (Video)

scris de A.B.
3 afisari

Trei poliţişti au fost filmaţi în timp ce snopeau în bătaie un bărbat. După ce l-au trântit la pământ, oamenii legii l-au arestat.

Trei politsti au batut un tanar inainte de a-l aresta (foto:captura video)

Camerele de supraveghere au surprins scene incredibile cu trei poliţişti care, într-un exces de zel, au bătut crunt un bărbat în plină stradă. Mai mult, oamenii legii l-au reţinut apoi pe bărbat. Incidentul s-a produs la sfârşitul lunii trecute, în localitatea braşoveană Ticuş. În imagini se vede clar cum oamenii legii îl snopesc efectiv în bătaie pe bărbat, iar după ce îl lovesc cu sete cu pumnii şi picioarele se opresc pentru a fuma o ţigară. După ce a fost bătut, bărbatul a fost şi reţinut pentru ultraj, însă în cele din urmă a ajuns la spital, unde a rămas internat timp de şase zile. Victima susţine că a încasat bătaia respectivă din cauză că simpatiza cu un anumit candidat la Primăria Ticuş. Poliţiştii abuzivi au fost identificaţi şi riscă să ajungă la închisoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS