Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Braşov: O femeie şi-a decapitat bebeluşul de 6 luni

UPDATE Braşov: O femeie şi-a decapitat bebeluşul de 6 luni

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

UPDATE 17.15: Crima a fost anunţată la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 15.00, de catre tatal copilului, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi.

Pe femeia care şi-a ucis băieţelul de şase luni o cheamă Monica Iudeanu. Soţul ei, Iosif Iudeanu, era plecat la Ghimbav, pentru a mai aduce ceva provizii de la părinţii lui, cînd s-a întîmplat nenorocirea. Cu el erau trei dintre copii, toţi băieţi, de 3, 5 şi 6 ani. Un băieţel doi ani şi jumătate era casă şi dormea cînd mama lui l-a ucis pe cel mai mic dintre copii. Cei mai mari, un băiat de 8 ani şi singura fetiţă a familiei, de 9 ani, erau la şcoală. Nu se ştie dacă ei s-au întors acasă înainte sau după ce tatăl a descoperit tragedia. Cei doi elevi învaţă la Liceul Pedagogic. Cînd a fost ridicată de anchetatori, mama ucigaşă era în stare de şoc şi a refuzat să vorbească cu presa.Soţul susţine că femeia nu este însărcinată. Reprezentanţii de la Protecţia Copilului spun că cei şase copiii ai familiei Iudeanu nu vor fi luaţi de lîngă tatăl lor. Vecinii spun că părinţii micuţului ucis erau oameni liniştiţi şi membri ai cultului penticostal, care interzice avortul sau contracepţia. Se pare că locuinţa din Piaţa Sfatului, cu trei camere şi dependinţe, era primită de la biserica frecventată de familia Iudeanu.

Femeia, care are mai mulţi copii, locuia, împreună cu aceştia, pe strada Republicii, nr. 13, din municipiul Braşov, potrivit sursei citate. Purtătorul de cuvânt a precizat că bebeluşul “a fost secţionat”, iar în acest caz se fac cercetări pentru omor deosebit de grav, urmând să se stabilească arma crimei. Când au intrat în casă poliţiştii au găsit sânge peste tot şi copilul secţionat în mai multe bucăţi şi pus în pungi de plastic. Naghi a precizat că femeia, care mai are alţi şase copii, are 27 de ani, iar tatal copilului 28 de ani, informează Mediafax.

În momentul în care tatal copilului a venit acasă, în locuinţă cu femeia mai erau trei copii, iar el era însoţit de ceilalţi trei copii. Tatal copilului le-a declarat anchetatorilor că în ultima perioadă soţia sa avea probleme psihice. Femeia care şi-a ucis copilul a fost ridicată de la locuinţa sa cu cătuşe la mâini şi dusă la Poliţie pentru audieri.

Tragedie în Brasov. O femeie însărcinată şi-a decapitat bebeluşul în vârstă de şase luni. Tragedia s-a petrecut într-o locuinţa situată pe strada Republicii, din Braşov, informează Mediafax.

Ceilalţi copii ai femeii au fost luaţi de angajaţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că bebeluşul a fost găsit mort în locuinţa femeii de către poliţişti. Bebeluşul care a fost găsit mort, vineri, într-o locuinţă din centrul municipiului Braşov a fost decapitat, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, David Levente.

3 comentarii

Bogdana 25-02-2012 - 13:15

Si pe doctorii care fac avorturi de ce nu-i aresteaza nimeni??? Nu e nicio diferenta intre ce-a facut mama asta si ce fac ei zi de zi!

Victor 25-02-2012 - 19:36

E totusi o mare diferenta intre ceea ce face un medic si ceea ce a facut o ,,mama”;era mama copilului,iar modul in care l-a ucis e infiorator,diabolic…………..mi-e greu sa cred ca era mama lui:sa-l macelareasca in asemenea hal ,e dincolo de orice imaginatie.Daca ar fi fost un copil mai mare ,care sa fi vorbit ,sa fi fost in stare sa faca anumite pozne(cum fac de obicei copii),ar putea fi o explicatie:sa zicem ca ea ,fiind cu anumite probleme ,ar fi reactionat in acest fel ,animalic,la o vorba ,o pozna……….Dar un copil de sase luni ,cu ce a putut el gresi ?Nici cu vorba ,nici cu fapta.Dumnezeu s-o lumineze si sa-i arate calea spre mantuire!

un cunoscut al familiei 27-02-2012 - 10:52

Fapta mamei este condamnabila fara echivoc, dar sotul ei? care nu punea mana pe o carpa sa ajunte in casa, NU FACEA NIMIC, e istovitor cu 6 copii sa faci menaj in casa si sa ai grija de copii. Avea 2 copii la Liceul Pedagogic din Brasov. Asta nu se vedea? mamele care au trecut sau trec prin astfel de situatii ar trebui sa strige dupa ajutor, si nu sa tina sotii sa le creasca burta. La munca cu putorile ordinare si care isi aduc nevestele in asemenea disperare. Unde era sotul? in plimbare la parinti.EL E VINOVATUL MORAL AL CRIMEI, putoare ordinara, la munca cu tine, nu la mila domnului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult