Acasa Actualitate-InternaSocial Braşov: O gravidă de 19 ani a fost ucisă cu o foarfecă

Braşov: O gravidă de 19 ani a fost ucisă cu o foarfecă

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Tânăra de 19 ani din localitatea Feldioara, care ar fi urmat să nască peste două săptămâni, a fost înjunghiată de mai multe ori de prietenul ei cu o foarfecă şi a decedat din cauza rănilor multiple.

O tanara gravida in luna a 9-a a fost omorata cu o foarfeca de iubit (foto:str8talkr.com)

Comisarul şef al ISU Braşov, Ioan Necşulescu a anunţat că infracţiunea s-a petrecut în curtea locuinţei celor doi, bărbatul în vârstă de 30 de ani, înjunghiind-o pe tânără cu o foarfecă în diverse zone ale corpului. După ce a omorât-o pe iubita gravidă în luna a 9-a, bărbatul a luat celălalt copil, în vârstă de doar 1 an şi jumătate, şi foarfeca şi a plecat nervos spre centrul localităţii Feldioara, ameninţându-i pe trecători.

Conform mediafax, agresorul a lovit în calea sa câţiva localnici, pe doi dintre ei tăindu-i cu foarfeca. În momentul în care a ajuns în centrul localităţii, un poliţist i-a pulverizat spray paralizant în faţă şi a reuşit să-l imobilizeze, fiind însă de asemenea tăiat la o mână de către agresor.

Ioan Necşulescu a precizat că poliţistul a fost tăiat la două degete, dar cu toate acestea „suspectul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav şi ultraj”, acesta urmând să fie audiat. Bărbatul a fost încătuşat atât la mâini, cât şi la picioare şi sedat, deoarece era extrem de violent şi opunea rezistenţă, din primele certări reieşind că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a comite crima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult