Acasa Actualitate-InternaSocial Bărbat ajuns la spital cu mâna într-o pungă. Medicii încearcă să replanteze

Bărbat ajuns la spital cu mâna într-o pungă. Medicii încearcă să replanteze

scris de Ziua Veche
1 afisari

Un bărbat de 51 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţe din Iaşi cu braţul drept smuls complet după ce i-a fost retezat de o bandă transportoare, pacientul urmând a fi supus unei intervenţii chirurgicale complexe, medicii încercând replantarea braţului.


Bărbatul a fost adus, joi, la spital în şoc traumatic, având braţul drept amputat, după ce i-a fost retezat de o bandă transportoare, fiind preluat imediat de către medicii din cadrul Unităţii Primire Urgenţe (UPU), informează Mediafax. “Pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale complexe, aceasta urmând a fi efectuată de către o echipă compusă din nouă medici. Se va încerca replantarea braţului acestuia, care a fost adus într-o pungă. Severitatea amputaţiei, plus fractura de claviculă şi omoplat, indică un prognostic funcţional rezervat în acest caz”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi. El a adăugat că, până în prezent, în Clinica de chirurgie reconstructivă din spitalul ieşean au fost replantate peste 1.000 de mâini, pacienţii provenind din toate judeţele Moldovei.

0 comentariu

unom 11-09-2010 - 13:41

Puteţi intra pe un blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conţin şi posturi de radio şi TV on line), cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante, etc. Vă rog intraţi pe blog şi trimiteţi-l mai departe ca să folosească şi altora. Blogul nu are scop comercial, ci de informare.

Rating 11-09-2010 - 14:03

Mizerabilule. Hai sic tir cu blogul tau de kkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult