Acasa Actualitate-InternaSocial București: Coliziune ȋntre douǎ tramvaie. Cel puțin 6 rǎniți

București: Coliziune ȋntre douǎ tramvaie. Cel puțin 6 rǎniți

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Două tramvaie s-au ciocnit, în zona Perla, din Capitală, iar 9 persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care 6 mai grav.

București:Coliziune ȋntre douǎ tramvaie. Cel puțin 6 rǎniți (foto: a3.ro)

Coliziunea a avut loc în jurul orei 06.10, în zona intersecției Dorobanți cu Ștefan cel Mare. Până în acest moment, s-au înregistrat nouă victime dintre care șase au fost transportate la spitalele din Capitală. În cazul acestor persoane sunt suspiciuni legate de afecțiuni la nivelul coloanei cervicale. Erau conștiente, fără probleme deosebite la o primă vedere. Celelalte trei persoane au fost evaluate doar la fața locului și au refuzat transportul la spital”, a declarat la Digi24 purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile. Cele două tramvaie se deplasau pe același sens, iar cel din spate a întârziat frânarea și l-a lovit pe cel din față.

Tramvaiul 46 a intrat în tramvaiul 1 la statia de la Perla, înainte de intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Şoseaua Ştefan cel Mare. Salvarea a venit dupa 10 minute pentru a acorda primul ajutor. Patru răniţi au fost duşi la Spitalul Floreasca, iar doi au ajuns la Elias.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult