Acasa Actualitate-InternaSocial București: Incendiu ȋntr-un bloc de garsoniere din sectorul 6

București: Incendiu ȋntr-un bloc de garsoniere din sectorul 6

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Cinci adulţi şi un copil au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu izbucnit ȋn dimineața de luni, 14 octombrie, într-un bloc de garsoniere de pe strada Crinul de Pădure din Sectorul 6.

București: Incendiu ȋntr-un bloc de garsoniere din sectorul 6

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile, a declarat pentru mediafax, cǎ apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 05.40, iar când au ajuns echipele de intervenţie, flăcările ieşeau pe fereastra unei garsoniere de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Crinul de Pădure. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, şase ambulanţe şi două autoscări, focul fiind stins după aproximativ o oră, fără ca alte garsoniere să fie cuprinse de flăcări.

Daniel Vasile a precizat că în garsoniera care a luat foc locuiau două femei în vârstă, care au ieşit din locuinţă înainte de venirea pompierilor şi care aveau în casă foarte multe materiale textile. Din cauza fumului produs, cele două femei, precum şi alţi trei adulţi şi un copil au fost intoxicaţi cu fum, fiind transportaţi la spitalele Floreasca şi Universitar.

1 comentariu

IngerAlbastru 14-10-2013 - 10:48

Bucuresti-ul arde inainte sa fie distrus de cutremur 🙁

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult