Acasa Actualitate-InternaSocial București: Incendiu puternic în Piața Rahova

București: Incendiu puternic în Piața Rahova

scris de C.S.
1 afisari

Un incendiu puternic a distrus, noaptea trecută, aproximativ 20 standuri cu marfă în Piața Rahova, din Capitală. Focul a fost stins după aproape cinci ore.

Un incendiu puternic a izbucnit azi-noapte în Piața Rahova, din Capitală.

Primele flăcări au fost observate în jurul orei 02:00. Pompierii, care au intervenit cu 12 autospeciale, au reușit să elimine complet incendiul la ora 06:00. Potrivit martorilor, focul ar fi izbucnit de la un grătar încins care se afla în incinta unui fast-food.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incendiul din Piaţa Rahova a fost semnalat aproximativ la ora 02.00, fiind stins în jurul orei 06.30. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

Proprietarii standurilor din Piaţa Rahova au spus că nu aveau asigurare şi au pierdut sume foarte mari de bani. Complexul comercial aparţine familiei deputatului Nicolae Păun, de la Partida Romilor „Pro-Europa”, care a venit în Piaţa Rahova pentru a evalua pagubele incendiului. Proprietarii au asigurare pentru complexul comercial.

1 comentariu

mircea 24-12-2013 - 09:47

cum are grija Vanghelie da Paun, in vara cu bacu, acu cu caldura mare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult