Acasa Actualitate-InternaSocial București: Incendiu puternic la un depozit (video)

București: Incendiu puternic la un depozit (video)

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Un incendiu violent s-a produs la un depozit de obiecte sanitare din sudul Capitalei, focul distrugȃnd ȋn noaptea de joi, 26 decembrie, o hală în care se aflau tone de materiale plastice.

București: Incendiu puternic la un depozit (foto:kimatv.com)

Alarma s-a dat în jurul orei 2 am, cȃnd unul dintre paznicii depozitului situat pe şoseaua Vitan Bîrzeşti a zărit focul şi a sunat la 112. „Incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă şi degajări mari de fum. A fost necesară concetrarea unui număr mare de resurse având în vederea substanţele combustibile existente la faţa locului”, a declarat pentru România TV Adrian Marin, ofiţer de presă ISU Bucureşti.

Focul a izbucnit într-o hală de materiale plastice şi într-un timp scurt a cuprins o suprafaţă de peste 1.500 de metri. „În total am intervenit cu 15 autospeciale, 3 autspeciale pentru lucrurul la înalţimi şi o descarcerare. Incendiul a fost localizat după două ore. Suprafata afectata fiind de 1.500 mp. Au ars în mare parte materiale plastice”, a mai spus Marin. Pagubele sunt însemnate, însă întregul depozit este asigurat, iar pompierii urmează să stabilească cauzele incendiului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult