Acasa Actualitate-InternaSocial București: O nouă Sală Polivalentă de 60 milioane de euro

București: O nouă Sală Polivalentă de 60 milioane de euro

scris de C.S.
7 afisari

O nouă Sală Polivalentă va fi construită în București, pe un teren de 52.000 mp din apropierea Arenei Naționale. Proiectul va costa 60 milioane de euro și ar putea fi finalizat în aproximativ doi ani.

O nouă Sală Polivalentă va fi ridicată în apropierea Arenei Naționale, din București. (foto: exclusivenews.ro)

Noua Sală Polivalentă va avea un rol multifuncțional, aici urmând să fie organizate diverse concerte sau competiții sportive. Clădirea principală se va întinde pe o suprafață de 40.000 mp și va avea 3 etaje. Potrivit estimărilor oficiale, noua sală va avea o capacitate de 12.000 locuri, dintre care 2.000 mobile și 400 VIP. În imediata vecinătate a arenei va fi ridicată și o nouă parcare, cu 800 locuri.

Sala Polivalentă va putea fi adaptată rapid pentru nevoile diverselor evenimente pe care le va găzdui, putând fi transformată rapid din sală de sport în centru de conferințe sau arenă pentru concerte.

Bugetul alocat ridicării noii Săli Polivalente va fi finanțat în parteneriat de Primărie și Guvern. Executivul a anunțat aprobarea unui fond dedicat de 50 milioane de euro, plătibili în două tranșe, cu condiția ca lucrările să fie finalizate în maximum trei ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult