Acasa Actualitate-InternaSocial București: Restricții de trafic în weekend

București: Restricții de trafic în weekend

scris de C.S.
5 afisari

Primăria Capitalei a anunțat restricții de trafic pentru acest weekend, acestea fiind impuse de acțiunile de comemorare a martirilor Revoluției din decembrie 1989.

Restricții de trafic pentru mai multe artere din Capitală.

Restricțiile sunt valabile sâmbătă între orele 10,00 și 11,00 în zona Cimitirul Eroilor Revoluției și între orele 8,45 și 10,30 pe Calea Șerban Vodă, între Șos. Olteniței și strada de legătură între Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor.

De asemenea, între orele 11,30 și 12,00, traficul va fi restricționat la Troița de la Spitalul Colțea, unde vor avea loc depuneri de coroane și o ceremonie religioasă urmate la 12,30, în Piața Universității, de depuneri de coroane.

Între orele 11,30 și 14,30 se va restricționa circulația pe Bd. N. Bălcescu, între Piața Universității și str. Batiștei, sensul de mers către Piața Romană și banda IV a sensului spre Piața Universității, între str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație între str. Batiștei și str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piața Romană. Între 13,45 și 14,15 se va restricționa circulația rutieră cu intermitențe în Piața Romană pe durata ceremonialului și depuneri de coroane la Troița din Piața Romană.

Duminică, traficul va fi restricționat la Monumentul Cinstirea Eroilor din Piața Revoluției începând cu ora 9,00 și între orele 9,30 și 11,00 pe str. G-ral. Berthelot. De asemenea, între 11,00 — 12,00 se va restricționa traficul rutier pe Calea Dorobanților, banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult