Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureștenii din cartierele Colentina și Pantelimon, FĂRĂ APĂ CALDĂ

Bucureștenii din cartierele Colentina și Pantelimon, FĂRĂ APĂ CALDĂ

scris de A.P.
16 afisari

Bucureștenii din zonele Colentina şi Pantelimon au rămas fără apă caldă, ca urmare a popririi impuse de ELCEN pe conturile RADET.

radetRegia anunță că nu are bani să facă reparațiile care se impun pentru rezolvarea problemei și avertizează că situația s-ar putea repeta și în alte zone ale Capitalei.

Locuitorii zonelor Colentina şi Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei au rămas de miercuri fără apă caldă din cauza parametrilor necorespunzători ai acesteia. Acest lucru este urmare a faptului că nu există banii necesari pentru efectuarea reparaţiilor şi reviziilor la reţeaua de transport şi distribuţie. Situaţia opririi furnizării apei calde intervine după ce, în cursul săptămânii trecute, ELCEN a oprit funcţionarea CET Sud pentru efectuarea lucrărilor anuale de revizie. Alimentarea consumatorilor deserviţi de către această centrală, respectiv locuitorii sectoarelor 2, 3 şi 4, a fost preluată prin manevre în sistem, de CET Vest şi CET Progresu. Dintre cele 3 sectoare afectate de oprirea CET SUD, sectorul 2 este cel mai afectat, pentru că nu există capacitatea de acoperire a consumatorilor din această zonă”, explică RADET printr-un comunicat de presă.

„Ambele centrale sunt situate la distanţe mari faţă de Sectorul 2 şi, în acest sens, s-a dispus oprirea unui număr de 75 de puncte termice, transmite RADET, adăugând că, în cazul în care nu s-ar fi luat aceasta decizie, pe ţeava de apa caldă cetaţenii ar fi primit apă rece”.

„Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că RADET face eforturi susţinute pentru reluarea imediată a furnizării apei caldecătre bucureşteni. Semnalămcă această situaţie se poate repeta oricând şi în alte zone ale Bucureştiului”, a mai spus Virgil Untea, Directorul Direcţiei Producere şi Exploatare RADET.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult