Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti – Ştefan cel Mare: Un copac a căzut peste 8 maşini

Bucureşti – Ştefan cel Mare: Un copac a căzut peste 8 maşini

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

În dimineaţa de vineri, 18 ianuarie, un copac a căzut peste opt maşini pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, autorităţiile anunţând că nu au fost victime.

Bucureşti – Ştefan cel Mare: Un copac a căzut peste 8 maşini (foto:captura video)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a spus pentru mediafax că la faţa locului au ajuns două echipaje de descarcerare, care au intervenit cu drujbe pentru îndepărtarea copacului căzut pe maşini. El a precizat că în urma incidentului de pe Şoseaua Ştefan cel Mare nu au fost înregistrate victime. Brigada Rutieră a Capitalei a anuntat că arborele a căzut din curtea Spitalului Colentina, peste şase maşini aflate în trafic pe sensul spre Calea Dorobanţi, alte două maşini parcate fiind avariate.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că vineri dimineaţă au mai fost întregistrate şi alte incidente, unul dintre acestea fiind în zona Decebal – Piaţa Muncii, unde un banner este în pericol să se prăbuşească, la faţa locului intervenind echipele ISU Bucureşti. Alte echipaje ISU au fost trimise în zona 13 Septembrie, unde ar fi copaci căzuţi peste autoturisme, a mai spus Daniel Vasile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult