Acasa Actualitate-InternaSocial Bucuresti: Accident la Secţia 11. Poliţist împuşcat de un coleg

Bucuresti: Accident la Secţia 11. Poliţist împuşcat de un coleg

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Un poliţist al Secţiei 11 din Capitală a fost împuşcat accidental de un coleg în picior, în dimineaţa zilei de miercuri, 21 noiembrie, în sediul unităţii, fiind dus de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Focuri de armă la Secţia 11 din Bucureşti: Un poliţist împuşcat accidental de un coleg

Surse din Poliţie au declarat pentru mediafax că  incidentul a avut loc în sediul Secţiei 11 de Poliţie, după ce un ofiţer care se pregătea să-şi predea pistolul Carpaţi şi-a curăţat arma, aceasta descărcându-se accidental. Din primele informaţii reiese că glonţul a lovit pardoseala, după care a ricoşat în piciorul unui coleg al ofiţerului.

Poliţistul rănit la picior a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Autorităţile au deschis o anchetă internă pentru a stabili exact în ce condiţii s-a produs incidentul.

1 comentariu

Tom Cc 21-11-2012 - 14:08

ce politist destept ??? arma se curata cu incarcatorul introdus in pistol ??? astia habar nu au de cunoasterea armamentului din dotare !! de ce nu a privit teava si a apasat pe tragaci sa vada cum se infileteaza glontul pe ghinturi ??? vai de pregatirea lor !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult