Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Copil mort, strivit de un zid de cărămidă

Bucureşti: Copil mort, strivit de un zid de cărămidă

scris de A.B.
3 afisari

Un copil de cinci ani a murit, iar un altul de un an şi patru luni şi mama acestuia au fost răniţi după ce un zid de cărămidă s-a prăbuşit peste ei, pe strada Mihai Viteazul din sectorul 1 al Capitalei.

ambulanta

foto: debanat.ro

Atenţie, cad ziduri. Un copil de 5 ani a murit după ce un zid de cărămidă s-a prăbuşit peste el. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au declarat, pentru Mediafax, că în uma prăbuşirii zidului a fost rănit şi un copilaş de patru luni şi mama acestuia. Medicii de la ambulanţă sosiţi de urgenţă la faţa locului au constatat decesul copilului cu vârsta de aproximativ cinci ani, din cauza unor leziuni incompatibile cu viaţa. Copilul de un an şi patru luni, rănit grav în accident, a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar femeia, la Elias”, a precizat şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu. După ce a fost dusă la spital, femeia, care ar fi mama copilului de un an şi patru luni, a telefonat la „Grigore Alexandrescu”, pentru a se interesa de starea micuţului, au mai spus sursele citate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS