Acasa Actualitate-InternaSocial Bucuresti: Cum circula de sarbatori mijloacele de transport

Bucuresti: Cum circula de sarbatori mijloacele de transport

scris de Ziua Veche
3 afisari

Metrourile circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale de aproximativ zece minute, garniturile de tren putând fi suplimentate dacă numărul călătorilor va fi foarte mare, a anunţat Metrorex.

Astfel, trenurile vor circula în 25 şi 26 decembrie după programul din zilele de sărbătoare. Pe magistralele 1 Pantelimon – Dristor şi 3 Preciziei – Anghel Saligny, trenurile vor circula la interval de 10-12 minute, iar pe magistrala 2 Berceni – Pipera garniturile de metrou vor ajunge în staţii la interval de 8-9 minute. De asemenea, trenurile vor circula pe magistrala 4 Gara de Nord – 1 Mai la un interval de 7-9 minute.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 20 de minute, iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie vor avea programul din zilele de sărbătoare. În funcţie de numărul călătorilor, Metrorex va introduce în circulaţie trenuri suplimentare, pentru reducerea intervalului de succesiune dintre garniturile de metrou.

Şi tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti vor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conform programului de weekend.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult