Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Explozie la termocentrala CET Sud. Mai mulţi răniţi.

Bucureşti: Explozie la termocentrala CET Sud. Mai mulţi răniţi.

scris de Laurentiu Banches
28 afisari

Patru persoane au fost rănite după o explozie care a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 3 decembrie, la termocentrala CET Sud din Bucureşti.

Bucureşti: Explozie la termocentrala CET Sud. Mai mulţi răniţi. (foto: dailybusiness.ro)

Medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat pentru mediafax că că trei dintre victime au arsuri la membre, iar a patra este rănită mai grav, având şi arsuri la faţă, acestea urmând să fie duse la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că la CET Sud a avut loc o explozie urmată de un incendiu, acesta fiind stins de echipajele de intervenţie de la CET Sud până la sosirea pompierilor.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a spus că, din informaţiile primite până acum, ar fi fost vorba de o explozie la cazanul 5 de la CET Sud. EL a precizat că o echipă de inspectori de la ITM Bucureşti a fost trimisă la faţa locului pentru a începe cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

La faţa locului au fost trimise patru echipaje cu medic, care vor acorda primul ajutor la faţa locului, răniţii urmând să fie duşi la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, a precizat medicul Cristian Pandrea. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a trimis la locul exploziei echipaje de prim ajutor, nefiind solicitată intervenţia pompierilor cu autospeciale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult