Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Incendiu într-un bloc din Vitan – O femeie a murit

Bucureşti: Incendiu într-un bloc din Vitan – O femeie a murit

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

În dimineaţa zilei de vineri, 28 decembrie, un apartament dintr-un bloc de locuinţe din cartierul Vitan a fost cuprins de flăcări, o femeie decedând.

incendiu

Bucureşti: Incendiu într-un bloc din Vitan – O femeie a murit

Cauzele izbucnirii incendiului puternic care a cuprins apartamentul imediat acestuia nu sunt cunoscute deocamdată. Echipele de pompieri şi salvare au sosit la faţa locului, o femeie de 46 de ani fiind mistuită de flăcări şi o altă persoană intoxicată cu fum, fiind transportată la spital, potrivit rtv.net.

Alte trei persoane de la etajele superioare au fost asistate medical din cauza intoxicaţiei cu fum. Femeia de 46 de ani care a murit în incendiu se pare că avea unele probleme psihice. Se pare din primele informaţii că aceasta se afla în grija băiatului ei, care nu era însă acasă în momentul producerii incendiului.

Purtător de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile, a declarat pentru rtv.net că pompierii „răcesc zona” şi că au mai fost asistate medical trei persoane, cărora li s-a administrat oxigen. acestea locuiau la etajele de deasupra apartamentului care a luatv foc. De asemenea, alte trei apartamente au fost afectate de fum, incendiul fiind greu de stins, potrivit purtătorului de cuvânt.

Pompierii bucureşteni au avut de furcă joi noaptea, trei case din Capitală luând foc, un incendiu pornind de la un atelier de cizmărie, iar apoi s-a extins. Un bărbat a fost dus la spital cu arsuri la mâini şi la cap. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. Misiunea nu a fost una simplă din cauza materialelor inflamabile care au luat foc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult