Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Bucureşti – Incendiu la o clădire de birouri din zona Podului Ciurel

UPDATE: Bucureşti – Incendiu la o clădire de birouri din zona Podului Ciurel

scris de Laurentiu Banches
24 afisari

UPDATE 16:25 – ISU: Incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de propagare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, precizând că nu există imobil în Capitală care să funcţioneze ilegal.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu a anunţat că circulaţia este deviată de la intrarea în Pasajul Lujerului şi de la Podul Ciurel.  Ea a precizat că rutele ocolitoare sunt Bulevarul Iuliu Maniu, Pasajul Basartab, Podul Grant şi a recomandat şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor de la Rutieră aflaţi în aceste zone.

….

Incendiul s-a produs în jurul orei 14:55, la o clădire din birouri din zona Virtuţii – Ciurel, flăcările au depăşit 5 metri, dar nu au produs victime.

Bucureşti: Incendiu la o clădire de birouri din zona Podului Ciurel

Mai multe echipaje ale Inspectoratului Special de Urgenţă (ISU) au fost trimite la faţa locului, pentru a stinge incendiul produs la clădirea de birouri P+7, flăcările ameninţând două benzinării aflate în apropiere şi o locuinţă aflată în imediata apropiere. Primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, a anunţat pentru realitatea.net că nu au existat victime, însă incendiul a provocat daune la nivelul a cel puţin două etaje ale clădării.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 18 autospeciale şi două autoscări. Fumul este extrem de gros, iar bucăţi întregi din faţada clădirii s-au prăbuşit, pompierii întâmpinând probleme la pătrunderea în clădire şi stingerea focului intern din cauza acestor elemente care se desprind din clădirea de birouri, dar şi a lipsei hidranţilor din zonă. Circulaţia pe linia de tramvai 41 a fost blocată în ambele sensuri, în timp ce linia de autobuze 178 a fost deviată pe Bd. Iuli Maniu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult