Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: O grenadă a fost găsită într-o pubelă din Parcul Tineretului

Bucureşti: O grenadă a fost găsită într-o pubelă din Parcul Tineretului

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Miercuri, 9 ianuarie, angajaţii de la salubrizare, au găsit o grenadă defensivă într-o ladă de gunoi, în Parcul Tineretului din Capitală.

Bucureşti: O grenadă a fost găsită într-o pubelă din Parcul Tineretului (foto:crimetime.ro)

Sesizarea a fost făcută la numărul de urgenţă 112 la ora 10.10, de către un angajat de la salubrizare, care a spus că a găsit într-o pubelă un obiect care seamănă cu o grenadă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru mediafax că grenada care a fost găsită într-o pubelă din Parcul Tineretului este una defensivă, de exerciţiu, fără încărcătură explozită şi a fost deja ridicată de echipa de pirotehnişti.

Poliţiştii au asigurat zona din Parcul Tineretului, dinspre strada Cuţitul de Argint, în care a fost găsită grenada, pentru ca aceasta să fie ridicată şi pentru a se face investigaţii. Aceasta nu este prima dată când sunt găsite grenade în Bucureşti, pe 21 aprilie 2012, un tânăr dand peste două asemenea dispoztive în stare de funcţionare lângă podul Colentina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult