Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Aproape 20 de răniţi după deraierea a două tramvaie în zona Sebastian

UPDATE: Aproape 20 de răniţi după deraierea a două tramvaie în zona Sebastian

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

UPDATE:  Medicul SMURD Constantin Olteanu a declarat că „Au fost identificaţi şi transportaţi la spitalele Universitar, Elias şi Bagdasar din Capitală, 18 pacienţi.”

foto:mediafax.ro

Potrivit acestuia, „Din fericire, cei mai mulţi au o stare generală bună. Sunt policontuzionaţi şi au suferit traumatisme minore. Printre victime se află şi doi gemeni în vârstă de 11 ani. Unul dintre el are traumatisme toracice şi cervicale, iar celălalt are o contuzie în zona abdonimală.” Totodată el a afirmat că cele există două persoane mai grav rănite, una dintre ele suferind un traumatism de umăr, iar cea de-a doua un traumatism cranian. Traficul în zona intersecţiei Calea Rahova cu strada Sebastian este închis din toate cele patru sensuri. Şoferii sunt direcţionaţi spre Calea 13 Septembrie şi Şoseaua Sălaj.

UPDATE: Aproape 20 de persoane au fost ranite dintre care 11 au fost transportati la spital. Victimele sunt conştiente, iar starea lor este stabilă.

In afara de cele 11 persoane care au fost transportate la spital, alte cinci-şase victime sunt asistate medical în ambulanţe si alte persoane acuză spaime serioase. Conform declaratiei purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Dan Vasile, printre raniti se afla cel putin doi copii, dintre care unul are in jur de 10 ani.

Coordonatorul SMURD Bucuesti, Doctorul Bogdan Oprita a anuntat ca din fericire „Niciuna dintre victime nu este în stare gravă. ” Acestea au fost transportate la spitalele Universitar şi Bagdasar din Capitală. De asemenea, unul dintre vatmani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a ieşit negativ, cauzele accidentul care s-a produs la intersecţia dintre Calea Rahova cu Calea Ferentari raman necunoscute.

Şapte persoane au fost rănite în urma incidentului care a avut loc miercuri, 18 iulie, în jurul orei 12:30, când cele două tramvaie au deraiat.

Doua tramvaie au deraiat in zona Sebastian din Capitala provocand un accident soldat cu sapte raniti (foto:ziarulring.ro)

Din primele informaţii prezentate de rtv.net, accidentul a avut loc când unuia dintre tramvaie i-a cedat burduful care leagă vagoanele vehicului, În acel moment din spate un alt tramvai care circula cu viteză l-a lovit pe primul.

În urma incidentului sapte persoane au fost rănite, iar circulaţia a fost îngreunată în zona Sebastian din Bucureşti. Dinre cei sapte răniţi, trei au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD la Spitalul Universitar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult