Acasa Sport-AutoAuto Bucureşti se dotează cu TrafiCam

Bucureşti se dotează cu TrafiCam

scris de Misu Andrei
96 afisari

Primăria Capitalei a anunţat demararea  unui progam de montare a 85 de camere de ultimă generaţie cu senzori de detecţie pentru supravegherea traficului.

Au fost montate într-o primă fază 15 astfel de camere la intersecţia străzii 11 Iunie cu bulevardul Regina Maria, intersecţia Calea Moşilor cu strada Hristo Botev şi intersecţia Calea Moşilor cu strada Doctor Paleologu. În etapa următoare, toate cele 70 de camere de acest tip, instalate în anul 2008, vor fi înlocuite. Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică şi contorizează autovehiculele care se deplasează într-o intersecţie. Datele înregistrate sunt transmise apoi către Sistemul de Management al Traficului Bucureşti, care ajustează dinamic timpii semaforici. Mai exact, semaforul va afişa culoarea verde pentru o perioadă mai mare de timp pe direcţia cea mai aglomerată, pentru a permite traversarea intersecţiei unui număr cât mai mare de conducători auto”, se arată într-un comunicat al PMB.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS