Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Târg imobiliar, la Palatul Copiilor

Bucureşti: Târg imobiliar, la Palatul Copiilor

scris de A.B.
3 afisari

Dacă vrei să-ţi cumperi o casă trebuie să te grăbeşti. Duminică este ultima zi a târgului imobiliar de la Palatul Copiilor. 

targ

foto: propertzbuyer.ro

Dezvoltatorii au venit la târg cu oferte care mai de care mai atrăgătoare: de la mii de euro reduceri până la facilităţi precum apartamente complet mobilate şi utilate.

Spre exemplu, dacă doreşti o vilă în Berceni de 110 mp utili trebuie să scoţi din portofel 60.000 de euro, iar pentru o garsonieră de 30 de mp doar 21.000 de euro.

„Avem o ofertă interesantă. Apartament cu 2 camere la 28.700 de euro numai pentru plata cash. În mod normal, aceste imobile ar fi fost pe la 32.000, 33.000 de euro”, a precizat, pentru România TV, Giulio Angheloiu, manager proiect.

La târg, puteţi găsi şi modele de case canadiene pe structură de lemn, fagure, preţurile fiind de 250de euro mp construit..

Chiar dacă dezvoltatorii s-au zbătut să ofere cele mai bune preţuri, unii vizitatorii tot au considerat că sumele sunt cam piperate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult