Acasa Actualitate-InternaSocial Bucureşti: Trei oameni, răniţi cu un pistol cu bile de cauciuc

Bucureşti: Trei oameni, răniţi cu un pistol cu bile de cauciuc

scris de Stefan Galai
4 afisari

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost rănite, joi, în Bucureşti, după ce asupra lor s-a tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

Proprietarii unui imobil din cartierul Ferentari au fost răniţi de un chiriaş care a tras în ei cu un pistol cu bile de cauciuc, a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, pentru Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, doi bărbaţi au fost răniţi în zona picioarelor, iar o femeie în zona pieptului.

El a menţionat că în jurul orei 10.00 Dispeceratul 112 al Poliţiei Capitalei a fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil din cartierul Ferentari a avut loc un conflict în care a fost folosit un pistol.

„La faţa locului de urgenţă s-au deplasat poliţiştii Secţiei 24, care au stabilit din primele cercetări că a fost vorba despre un conflict între mai multe persoane. Vorbim despre cei trei proprietari ai imobilului şi două persoane care ar fi locuit în imobil de mai multe săptămâni cu chirie. A fost un scandal pornit din cauza banilor de chirie, asta rezultă din primele cercetări, discuţie care s-a finalizat cu faptul că unul dintre chiriaşi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras către cei trei proprietari – doi bărbaţi şi o femeie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

El a spus că au fost dispuse activităţi de identificare şi depistare a celor doi chiriaşi, care au fugit de la faţa locului după producerea incidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult